Balatoni SUP

SUP-ozás a Balatonon, Alsóörsön!

De mit is jelent a SUP?
Az angol “stand up paddle” kifejezés rövidítése, melyet magyarul inkább állva szörfözésnek, vagy álló evezésnek lehetne mondani. Nagyon népszerű vízi sport, mivel kortól – edzettségi szinttől függetlenül tényleg bárki űzheti, különböző célokkal: legyen az vízi túra, jóga, kardió edzés, vagy akár horgászat!
Itt nem kell várnod a megfelelő szélirányra, a SUP deszkádon csendesen suhanva is megismerheted a nyugodt Balaton tiszta és zavartalan arcát.

Szerencsére a Balatonon is egyre jobban terjed ez a sport, és aki egyszer kipróbálta, nagy eséllyel a rajongójává válik.

A környékünkön több helyen is kipróbálható, azonban mi a hozzánk legközelebbi, és talán jogosan mondható, hogy legtöbb programot kínáló csapatot szeretnénk bemutatni: ők pedig a Balatonsup.

A Balatonsup csapata az alsóörsi Marina kikötőben, illetve Csopakon az Örkény István sétány 7-ben vár minden a sport iránt érdeklődő kezdő-és haladót, de indítanak túrákat a Balaton több pontjáról, és akár külföldről is.
Az oktatók nemzetközi SUP vizsgával rendelkeznek, többször körbeevezték már a Balatont is, és még a tapasztaltabb résztvevőknek is tudnak újat mutatni.

balatonsup

Milyen kalandokban vehetsz részt?

Természetesen csak SUP bérlésre, oktatásra is van lehetőség, de azért van itt még pár dolog amire felkapjuk a fejünket:

  • Naplemente SUP
  • Riviéra SUP
  • SUP jóga
  • Randi SUP
  • Naplemente SUP Piknik

Ezek 1,5-2 órás túrák, melynek része szükségszerűen az oktatás is, hogy a kezdők is élvezhessék a programokat.

Bővebb információkért és időpontfoglaláshoz keresd Facebook oldalukat, vagy látogass el weboldalukra.

A képekért külön köszönet a Balatonsup-nak! ♥

További bejegyzések

A Somlyó-hegyi kilátó

A lenyűgöző kilátásért nem kell messze menni, elég csupán csak a szomszéd faluig!Alsóörsi kilátónak is nevezik a helyiek a Somlyó-hegyi kilátót, mely az egyik legkedveltebb

Paloznaki Jazzpiknik

Egy jó buli a szomszéd faluban? Csendes elvonulás egy fesztivál kellős közepén? Nálunk ezt is megteheted! Nem is kell messze menned, hiszen a szomszéd településen,

Balatoni SUP

SUP-ozás a Balatonon, Alsóörsön! De mit is jelent a SUP? Az angol “stand up paddle” kifejezés rövidítése, melyet magyarul inkább állva szörfözésnek, vagy álló evezésnek